Pàgines

23 de març del 2020

BISBAT DE MALLORCA

22 de març de 2020

El bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull, decreta el tancament de totes les esglésies, capelles i llocs de culte.


Una setmana després de la declaració de l'Estat d'Alarma per part del govern d'Espanya, i vist l'agreujament de la situació a causa del contagi del coronavirus, el bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull, decreta el tancament de totes les esglésies, capelles i llocs de culte per tal d'evitar contactes innecessaris i conseqüentment la propagació dels contagis.

Es tracta d'una passa més, dolorosa però necessària, a les adoptades ja prèviament, que va en la línia de facilitar que la gent es quedi a casa i col·laborar en l'esforç per, units, vèncer la malaltia.

Cal destacar que l'atenció pastoral i espiritual a les comunitats queda assegurada, a través d'altres mitjans telemàtics o via telefònica. Igualment, els serveis assistencials, com Càritas i tants d'altres, continuen oferint els seus serveis i intensificant el treball de seguiment i acompanyament individualitzat a nivell telefònic.

L'acompanyament a les famílies als tanatoris i cementiris es continuarà fent d'acord a les mesures sanitàries i de seguretat que s'hi han establert.

Com ja s'ha indicat anteriorment, a més de seguir potenciant les mostres de solidaritat envers els més necessitats i treballar a favor del bé de tots, es demana als fidels que intensifiquin la pregària, i tractin de seguir la Santa Missa a través d'altres mitjans com la ràdio o la televisió.

HORARIS DE CONCENTRACIO