Pàgines

13 de març del 2020

AVIS ¡¡¡ MOLT IMPORTANT !!!

Benvolguts/des Confrares i Confraresses:

* AJORNAMENTS:
Seguint instruccions rebudes del Bisbat de Mallorca, que a la vegada provenen de les recomanacions de les Autoritats Sanitàries Espanyoles, hem hagut d’ajornar fins a nova ordre els següents esdeveniments:
  •          Assaigs dels tamborers.
  •          2ª Diada conjunta La Salle Inca
  •         Assemblea general ordinària.

Els altres actes i esdeveniments segueixen el seu curs normal, excepció de les novetats que es puguin produir a cada moment o circumstància.


* COBRO DE QUOTES 2020

Dies:   30 i 31 de març, 1, 2 i 3 d’abril
Lloc:    A la seu de la Confraria.
Horari: 19:30h a 21:00h.
Preu:   25,00€

Per tal de respectar les normes de les Autoritats Sanitàries, d’evitar aglomeracions, vos pregam que no ho deixeu pel darrer dia, donam dies i horari abastament.
I aquells que no puguin venir poden fer un ingrés o transferència al nostro compta bancari:
BBVA
IBAN: ES10 0182 0291 6102 0157 1550
Concepte: Nom i llinatges del confrare/ssa


* TELEGRAM
Vivim en un temps on la informació ha de ser ràpida, ja que les circunstàncies canvien constantment. Ja fa quasi dos anys posarem en marxa la nostra web http://www.cofradialasalleinca.org.es/ on sempre hi ha tota la nostra informació actualitzada, a més també mos podeu trobar a les xarxes social: FACEBOOK i TWITTER, però sabem que no tothom te o vol tenir una compta en aquestes xarxes.
Per això vos demanem que vos instal·leu l’app gratuïta per mòbils TELEGRAM  (molt semblant a WHATSAPP), si bé la Confraria no pot emprar aquesta darrera ja que podríem ser sancionats per incomplir la L.O.P.D., la qual cosa no passa amb TELEGRAM.
Per això vos insistim en que vos descarregueu aquesta app, la instal·leu i cerqueu el nostro canal de comunicació: @confrarialasalleinca i subscriviu-vos.
D’aquesta manera, i amb els SMS, que ja aneu rebent ens assegurem que teniu la informació al moment. 

Moltes gràcies.






HORARIS DE CONCENTRACIO