Pàgines

30 de setembre del 2018

ANUNCI


La nostra confraria no ha volgut, ni vol quedar al marge de les noves tecnologies de la comunicació i per tal cosa i dintre de les nostres possibilitats: l'any 2010 obrirem una pàgina al Facebook, l'any següent férem una humil pàgina web i després obrirem el Twitter, per poder estar més en contacte amb vosaltres confrares i simpatitzants de la nostra confraria. 


L'estiu del 2017 començarem a fer una gran remodelació a la pàgina web i de llavors no hem aturat. En aquesta pàgina anireu trobant una mica d'història de la nostra confraria, fotografies, els nostres estatuts, la composició de la junta, notícies, etc.



I ara volem fer una passa més, de tots és sabut que el mòbil cada vegada té i tindrà més protagonisme en el dia a dia. Resulta difícil, avui, trobar una persona que junt amb la cartera, les claus de la casa i del cotxo, no dugui també el mòbil. Per això volem possar en marxa l'app per mòbils "TELEGRAM", alguns ja la coneixereu, pels altres dir: és totalment GRATUITA, no infringeix la Llei de Protecció de Dades, i dóna molts bons resultats de seguretat, immediatesa i respecta l'anonimat del receptor envers els altres membres, etc, etc.






La col·laboració entre tots és imprescindible perquè aquesta pàgina i les altres eines siguin instruments de comunicació fluida, i entre tots puguem fer una confraria millor.


HORARIS DE CONCENTRACIO